top of page

November boksen

Velkommen til en fortryllende rejse ind i en verden fyldt med mysterier, kærlighed og det uforklarlige!


November boksen er dedikeret til The Unmaking of June Farrow af den New York Times-bedstsælgende forfatter Adrienne Young. Bogen fører dig ind i hjertet af en fortælling om en kvinde, der risikerer alt for at bryde en årelang forbandelse, opklare sin mors forsvinden og finde kærlighed.


Historien udfolder sig i den lille bjergby Jasper, North Carolina, hvor June Farrow venter på skæbnen. Farrow-kvinderne er kendt for deres blomsterfarm, men også for den mystiske forbandelse, der har hjemsøgt deres familie i generationer. Hele byen husker det vanvid, der førte til Junes mors, Susanna Farrow, forsvinden, og rygterne har forfulgt June, siden hun blev opfostret af sin bedstemor.


Et år er gået, siden June begyndte at se og høre ting, som ingen andre kan. Svage vindspil, en stemme der kalder hendes navn, og en mystisk dør, der dukker op ud af ingenting - tegnene på, hvad June altid har vidst, er på vej. Men June er fast besluttet på at bryde forbandelsen, uanset om det kræver, at hun ofrer muligheden for at finde kærlighed og skabe sin egen familie.


Efter sin bedstemors død opdager June en række kryptiske spor vedrørende sin mors forsvinden årtier tidligere. Disse spor fører dog kun til flere spørgsmål. Men kunne den dør, hun engang troede var en hallucination, være svaret på hendes søgen?


Tag med June på en rejse, der ikke kun vil ændre fortid og fremtid, men også afsløre de uløste mysterier i den lille by og kaste hende ud i en episk kærlighedshistorie på tværs af tid og sted.


Med The Unmaking of June Farrow leverer Adrienne Young en strålende roman om kærlighed, mysterium og en snert af det umulige - en historie, du aldrig vil glemme.


Vi ser frem til at tage dig med på denne bemærkelsesværdige rejse gennem ord og magi! Denne gang er der 3 gaver med, alle specialdesignet til denne boks. Fra os til dig: rigtig god læsning!


Comments


bottom of page