top of page

FAQ om Book in a Box

 • Shipping prices
  Shipping rates vary depending on location. We ship to most European countries, see prices below. If your country isn't on the list, please contact us on kontakt@bookinabox.dk Sweden, Germany - 70DKK (3-5 business days) Belgium, Holland, Luxemburg, Poland, Czech Republic - 80DKK (3-5 business days) Finland, France and Austria - 100DKK (3-5 business days) Bulgaria, Estonia, Greece, Ireland, Italy, Croatia, Latvia, Lithuania, Portugal, Romania, Slovakia, Slovenia, Spain, Hungary - 110DKK (4-6 business days)
 • Hvad er Book in a Box?
  Book in a Box er en bogboks, der sikrer dig fantastiske fortællinger og giver dig som medlem mulighed for at stifte bekendtskab med nye bøger - så du slipper for at bekymre dig for, hvad der skal læses som det næste. Med boksen får du leveret en spændende nyudgivet engelsk fantasy bog samt to hemmelige gaver, som vi udsender hver 2. måned. Gaverne er nøje udvalgt til at ledsage din læseoplevelse og er markeret med sidenumre, der viser dig på hvilken side, de må åbnes.
 • Hvor meget koster Book in a Box?
  En boks koster 319 kr. plus fragt. Desværre er det lige nu ikke muligt at tegne et medlemskab, så ønsker du en boks ved hver udsending (hver 2. måned), skal du selv ind og tilføje dem til din kurv.
 • Hvordan fungerer det?
  Du vælger de bokse, du ønsker at modtage på vores hjemmeside. Du læner dig tilbage, mens vi samler den næstkommende boks. Du modtager din boks med bog og gaver, næste gang den udsendes. Du er velkommen til at give os feedback på vores Instagram eller Facebook side eller via kontakt@bookinabox.dk.
 • Hvornår modtager jeg min Book in a Box?
  Vi sender vores boks ud mellem den 15. og 25. i måneden. Du vil modtage den umiddelbart herefter.
 • Kan jeg få sendt Book in a Box til andre lande end Danmark?
  På nuværende tidspunkt har vi desværre ikke mulighed for at sende vores bogboks til andre lande end Danmark - ej heller Grønland og Færøerne. Vi håber, at det en dag bliver muligt for os - så følg gerne med!
 • Er bøgerne hardback eller paperback?
  Bøgerne i boksen vil primært være paperback, men vi sørger for, at der fra tid til anden bliver inkluderet hardbacks.
 • Hvordan ændrer jeg min adresse- eller kreditkort oplysninger?
  Du kan til enhver tid ændre den adresse, du får sendt vores bogboks til. Dette gøres under 'Min konto'. Vi gør dog opmærksom på, at ændringerne skal foretages inden udgangen af forrige måned for at træde i kraft den efterfølgende måned.
 • Hvad gør jeg, hvis der mangler et produkt i min ordre?
  Skulle dette ske er vi selvfølgelig meget kede af det! Hvis du mangler et produkt i din ordre, bedes du kontakte os på: kontakt@bookinabox.dk, så ser vi nærmere på sagen og løser det hurtigst muligt.
 • Kan jeg blive ambassadør eller få anmeldereksemplar af Book in a Box?
  Vi er super glade for, at du har interesse i vores bogboks og i et samarbejde med os! Du er mere end velkommen til at kontakte Cecilie på: cecilie@bookinabox.dk og fortælle mere om, hvad du kan tilbyde. Vi forbeholder os dog retten til at udvælge partnere baseret på antal følgere og beder om et minimum på 2.000 følgere på Instagram eller YouTube.
 • Kan jeg få en bog/produkt/brand i boksen?
  Ønsker du at lave et samarbejde med os, som vedrører en nyudgivet engelsk fantasy bog, eller produkter der passer til en bog/tema, er du mere end velkommen til at kontakte Cecilie på: cecilie@bookinabox.dk.

Fandt du ikke hvad du ledte efter?

Vi vil meget gerne hjælpe dig med at få svar på dine spørgsmål!

Du er altid velkommen til at kontakte os på: kontakt@bookinabox.dk

 

bottom of page