top of page

Handelsbetingelser

Handelsbetingelser

Betingelserne gælder for hjemmesiden www.bookinabox.dk, og de abonnementer og produkter der tilbydes på hjemmesiden. Ved at bruge hjemmesiden, ved køb af et Book in a Box abonnement via hjemmesiden, eller ved køb af et produkt på hjemmesiden accepterer du vilkårene og indvilliger i at være bundet af dem. Har du spørgsmål til vores handelsbetingelser, er du altid meget velkommen til at kontakt os på mail kontakt@bookinabox.dk.

1. Generelle oplysninger

Book in a Box

Stubhøjvænget 3

5260 Odense S

E-mail: kontakt@bookinabox.dk

CVR nr: 43946080

Etableret: 2022

2. Bestilling

2.1 Du kan kun bestille et produkt eller et abonnement hvis du er 18 år eller ældre eller har samtykke fra dine forældre eller værge. Book in a Box leverer kun til Danmark, dog ikke Grønland og Færøerne.

2.2 Når du har bestilt et produkt eller abonnement får du tilsendt en bekræftelsesmail til den e-mailadresse du har opgivet ved bestillingen. Aftalen træder først i kraft når vi har sendt dig bekræftelsesmailen, eller når produktet er leveret til dig. Book in a Box har til hver en tid mulighed for at annullere din ordre som følge af trykfejl, tekniske problemer, leveringssvigt eller lignende situationer.

 

2.3 Ved bestilling bemyndiger du os til at vi må opkræve dig abonnementsbetaling og via den betalingsmåde du har valgt og registreret hos os.

 

2.4 Det er også muligt at handle udvalgte varer på www.bookinabox.dk uden et medlemskab.

 

2.5 Vi forbeholder os ret til at afstå fra at handle med dig uden begrundelse.

 

2.6 Videresalg af produkter købt hos Book in a Box er ikke tilladt. Mistanke om videresalg kan betyde, at dit medlemskab af Book in a Box bliver annulleret.

3. Priser og betaling

3.1 Med undtagelse af åbenlyse typografiske fejl gælder de priser og fragtomkostninger, som fremgår på hjemmesiden. Alle priser er gældende udsalgspriser inklusive moms.

 

3.2 Priser og forsendelsesomkostninger kan ændres til enhver tid. Du er bundet af de priser, der fremgår på hjemmesiden på det tidspunkt, hvor du har tegnet dit Book in a Box abonnement.

 

3.3 I tilfælde af en prisændring på dit abonnement har du 14 dage til at gøre indsigelse fra det øjeblik du modtager mailen i din indbakke. Din eventuelle indsigelse vil betyde at dit abonnement vil blive opsagt og ophøre med udgangen af den fastsatte periode.

Bookinabox kan ikke holdes ansvarlig i tilfælde hvor ukorrekte kontakt oplysninger er givet og som følge heraf abonnent ikke har modtaget meddelelsen. Medlemmer er selv ansvarlige for at opdatere deres kontaktoplysninger og tjekke deres indbakke mapper og Bookinabox kan ikke holdes ansvarlig såfremt meddelelsen lander i spam filter.

 

3.4 Der vil i perioder kunne være kampagner med tilbud til nye medlemmer på deres første boks. Dette gælder derfor ikke eksisterende medlemmer eller personer, der tidligere har været medlem hos Bookinabox.

 

3.5 Abonnement består af en abonnementsbetaling, f.eks. en månedlig eller kvartalsvis abonnementsbetaling. Når du tegner et abonnement, accepterer du at betale for det løbende indtil aftalen opsiges, enten af dig eller af os.

 

3.6 Den første betaling forfalder straks efter oprettelsen af abonnementet og de efterfølgende abonnementsbetalinger forfalder som beskrevet da du afgav din bestilling samt i den bekræftelsesmail du får tilsendt umiddelbart efter tilmelding, normalvis løbende forud fra og med datoen for tegning af dit abonnement. Du vil derefter blive trukket den 1. i hver måned dit abonnement løber. Når du tegner et abonnement, skal du vælge en betalingsmåde for bindingsperioden og du er ansvarlig for at ændre din betalingsmåde i løbet af bindingsperioden såfremt dette er nødvendigt.

 

3.7 På www.bookinabox kan der betales med kredit- eller betalingskort via Stripe. Du accepterer, at vi kan opkræve månedlige abonnementsbetalinger uden yderligere godkendelse, indtil du ændrer din betaling via din konto på hjemmesiden.

 

3.8 Skal du ændre (herunder slette eller forny) dit kredit- eller betalingskort, kan du foretage ændringerne for din betaling via din konto på hjemmesiden.

 

3.9 Tilbud og rabatter kan ikke kombineres med eksisterende rabatter, nedsatte varer eller priskampagner.

4. Levering

4.1 Afhængigt af, hvornår på måneden du har meldt dig til et abonnement, vil din boks blive sendt ud mellem den 15.og 20. i måneden, medmindre andet er meddelt på vores hjemmeside. Vi tager forbehold for, at pakker kan forsvinde under fragten, hvorfor der kan være længere leveringstid ved sådanne sager.

 

4.2 Når du køber et enkelt produkt på vores hjemmeside, forventes leveringen at ske indenfor 3-5 dage fra betalingen, medmindre andet er angivet på hjemmesiden eller på din ordrebekræftelse.

 

4.3 Vi kan ikke holdes ansvarlige for forkerte eller ufuldstændige leveringsoplysninger og du kan ikke ændre din leveringsadresse efter din betaling er bekræftet.

 

4.4 Der pålægges leveringsomkostninger svarende til den leveringsmetode du vælger ved oprettelse af abonnement. Bookinabox bruger tredjeparts leverandører og er ikke ansvarlige for eventuelle forsinkelser der måtte opstå hos disse.

 

4.5 Bookinabox bærer ansvaret for produkterne, indtil du har modtaget dem. Hvis pakken er angivet leveret af en fragtleverandør, men ikke modtaget hos medlemmet, så skal medlemmet selv sørge for at kontakte og reklamere hændelsen hos fragtleverandøren indenfor 5 dage, da erstatningskrav ellers bortfalder.

 

4.6 Hvis et Bookinabox produkt er udsolgt, forbeholder vi os retten til ikke at levere det pågældende Bookinabox produkt i den aktuelle kalendermåned. Der vil hermed ikke blive betalt noget abonnement gebyr for den pågældende måned.

5. Opsigelse og automatisk fornyelse

 

5.1 Du og Bookinabox kan til enhver tid, og uden begrundelse, opsige abonnementet til ophør ved udløbet af den til enhver tid gældende abonnementperiode.

 

5.2 Du afmelder dit abonnement ved at logge ind på din bruger og udfylde formularen. Ved afmeldelse forbeholder vi os ret til at anmode om oplysninger i form af dit fulde navn, adresse og den e-mail, du har tilmeldt dig med. Bookinabox opsiger dit abonnement ved at sende bekræftelse om opsigelse tilbage til din e-mail adresse.

 

5.3 Bemærk, at returnering af din Bookinabox ikke er en gyldig opsigelsesmetode.

 

5.4 Dit abonnement kan desuden opsiges fra dag-til-dag, hvor du kun vil være forpligtet til at betale for bokse, der allerede er afsendt. Boksen afsendes altid mellem den 15. og 20. i hver måned, hvorfor du skal være opmærksom på at opsige abonnementet i rimelig tid inden dette, således at boksen ikke er nået at blive afsendt.

 

5.5 Ved opsigelse eller pausering af abonnementet, vil du pr. opsigelses-/pauseringsdatoen ikke længere kunne gøre brug af de features, services eller lignende, som Bookinabox tilbyder i det opsagte eller pauserede abonnement.

6. Fortrydelsesret

 

6.1 Efter reglerne i forbrugeraftaleloven har du ret til at fortryde din aftale i 14 dage fra den dag du har modtaget første boks eller produkt.

 

6.2 For at udøve din fortrydelsesret er det nødvendigt at du sender en meddelelse herom inden udløbet af fortrydelsesretten indenfor 14 dage til kontakt@bookinabox.dk og varen skal tilbageleveres til Bookinabox seneste 14 dage efter meddelelse om fortrydelsesret er indgivet.

6.2.1 Ved tilbagelevering bør du sørge for, at varerne er ubrugte, i original emballage og forsvarligt indpakket. Du har selv ansvaret for varerne, indtil vi modtager dem retur. Gem derfor postkvittering samt evt. track and trace nummer, hvis du sender varerne til os.

 

6.2.2 Du skal selv betale udgifterne ved tilbagelevering af varerne. Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller uden omdeling. Udgifterne til returnering vil afhænge af den specifikke vare. Du opfordres derfor til at orientere dig om priser hos forskellige fragtudbydere.

 

6.3 Du kan kun benytte dig af din fortrydelsesret, hvis Bookinabox produkternes tilstand er uændrede. Du mister fortrydelsesretten, hvis du bryder forsegling eller plombering på produkterne. Du hæfter selv for eventuel forringelse af produkternes værdi, som skyldes anden håndtering end, hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. I tilfælde af værdiforringelse fratrækkes denne købsbeløbet.

 

6.4 Når vi modtager varen retur, tjekker vi den, og du får tilbagebetalt det beløb, du har indbetalt til os ved købet, men med fradrag af eventuel værdiforringelse, jf. punkt 7 nedenfor. Du modtager pengene hurtigst muligt, og senest 14 dage efter vi har modtaget varen.

 

6.5 Tilbagebetalingsbeløbet bliver altid overført til samme betalingsmiddel, som du betalte købet med. Har du for eksempel betalt med betalingskort, tilbageføres købsbeløbet til det betalingskort, du brugte ved købet.

 

6.6 Ved returnering af den købte vare i tilfælde af fortrydelse, skal du selv betale udgifterne hertil.

7. Returpolitik

 

7.1 Hvis du returnerer et produkt af en anden gyldig grund, undersøger vi det returnerede produkt og giver dig besked indenfor en rimelig tidsperiode med oplysninger om din tilbagebetaling. For at få erstatning eller få refunderet skal du kontakte Bookinabox indenfor 14 dage efter levering.

 

7.2 Du bærer selv omkostningerne ved at returnere Bookinabox produktet til os.Varer kan ikke sendes pr. efterkrav eller uden omdeling. Du skal selv betale for returnering af varen.

 

7.3 Hvis du returnerer et Bookinabox produkt til os af andre årsager (fx ved et defekt produkt), vil vi undersøge det returnerede produkt og give dig besked via e-mail inden for rimelig tid vedrørende din tilbagebetaling.

 

7.4 Vi tilbagebetaler via det betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion.

 

7.5 Ved returnering skal du vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen, eller en seddel med følgende oplysninger: Fulde navn, adresse og ordrenummer.

 

7.6 Vi gør opmærksom på, at hvis du som boks-medlem ikke ønsker at modtage den næstkommende månedsboks, skal dette kommunikeres til Bookinabox via kontakt@bookinabox.dk inden den 31. i hver måned, dvs. 15-20 dage før afsendelsesdagen den 15.-20. i måneden. Såfremt du ikke kommunikerer dette inden den 31. i måneden, bærer du selv omkostningerne ved at returnere Bookinabox produktet til os.

 

8. Klager og reklamationsret

 

8.1 Hvis du ønsker at klage, kan du henvende dig via kontakt@bookinabox.dk. Hvis vi ikke finder en løsning, kan du indgive din klage til Center for Klageløsning, såfremt betingelserne herfor er opfyldt. Center for Klageløsning kontaktes på Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby eller via mail på cfk@kfst.dk

 

8.2 EU-Kommisionen har en fælles klageportal, der giver mulighed for at klage direkte til virksomheder i EU-lande. Link til klageportalen her: https://ec.europa.eu/consumers/odr/.

 

8.3 Når du handler på Bookinabox.dk har du 24 måneders reklamationsret. Herved har du mulighed for at få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage/afslag i pris, afhængig af din situation.

8.3.1 Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug eller skadevoldende adfærd. Vi refunderer dine fragtomkostninger, hvis reklamationen er berettiget.

8.4 Du skal reklamere inden for rimelig tid efter, at du har opdaget en mangel. Reklameres der inden 2 måneder efter, at manglen er opdaget, vil den altid være rettidig.

9. Ansvar

 

9.1 Hvis der er tale om et forbrugerkøb reguleres vores ansvar for de leverede Bookinabox produkter af kapitlet vedrørende Forbrugerkøb i den danske Købelov (LBKG 2003-03-28 nr 237).

10. Forbehold og ansvarsfraskrivelse

 

10.1 Bookinabox er ikke ansvarlig for eventuel manglende opfyldelse eller forsinkelse i opfyldelsen af nogen af vores forpligtelser i henhold til et abonnement, der er forårsaget af begivenheder uden for vores rimelige kontrol (force majeure).

 

10.2 Force majeure omfatter enhver handling, begivenhed, undladelse eller ulykke uden for vores rimelige kontrol.

 

10.3 Vores ydelser i ethvert abonnement anses for at være suspenderet i den periode, hvor force majeure-hændelsen pågår. Bookinabox vil bruge vores rimelige bestræbelser på at bringe Force Majeure-hændelsen til ophør eller at finde en løsning, hvorved vores forpligtelser i henhold til dit abonnement kan gennemføres.

10.4 Bookinabox.dk tager desuden forbehold for afgiftsændringer, pris- og korrekturfejl, tekniske fejl samt udsolgte varer.

 

11. Tredjeparts websteder

 

11.1 Bookinabox.dk kan indeholde links til hjemmesider, der drives af en af vores partnere, annoncører eller tilknyttede selskaber eller andre tredjeparter. Vi ikke er ansvarlige for indholdet af disse hjemmesider eller de varer eller tjenester, der tilbydes der.

12. Meddelelser

 

12.1 Meddelelser til os skal sendes til kontakt@bookinabox.dk. Meddelelser til dig sendes til den e-mail-adresse, du har angivet ved oprettelse af din bruger.

13. Intellektuel ejendomsret

 

13.1 Bookinabox ejer alle immaterielle rettigheder til hjemmesiden og alle materialer lagt ud på denne. Rettigheder og materialer er beskyttet af copyright og enhver ret i denne forbindelse forbeholdes.

13.2 Du må til personlig brug udskrive en kopi/downloade uddrag af sider på hjemmesiden. Du må ikke bruge vores ophavsretligt beskyttede materiale til kommercielle formål, uden at indhente en licens fra Bookinabox.

13.3 Ved tegning af et abonnement, giver du os en uigenkaldelig ret til at citere fra kommentarer om Bookinabox, vores produkter og/eller abonnementer, som du har anført på hjemmeside, blog eller sociale medier samt at bruge citater på vores hjemmeside, sociale medier og via anden markedsføring.

14. Tilføjelser og ændringer i betingelser

 

14.1 Vi kan foretage tilføjelser eller ændringer til disse vilkår. Du er bundet af de forhold, der gælder på det tidspunkt, du har tegnet Bookinabox abonnement, medmindre vi underretter dig om ændringer i disse vilkår, og du ikke inden 60 dage fra den dato, hvor e-mailen er sendt, give os besked om, at du ikke accepterer de ændrede vilkår.

15. Lov og tvister

 

15.1 Disse vilkår og dit abonnement skal fortolkes og anvendes i overensstemmelse med dansk lovgivning. Tvister afgøres ved de danske civile domstole.

 

Senest opdateret: 16/04-2023

bottom of page